Skip to content

Let's talk

Kasut Eksklusif Yang Berteknologi Menyerap Tekanan Pada Tumit Kaki

Bukan hanya sekadar eksklusif, sangat selesa menyokong tumit dan tekanan pada kaki. Sesuai untuk wanita berhijab yang aktif di tempat kerja dan juga yang gemar melancong dan OOTD bersama teman.

SKIP TO SHOP

Tahan Lama & Tidak Mudah Tertanggal

Bahagian upper dan tapak kasut dijahit bagi memastikan kasut lebih tahan lama dan tidak mudah tertanggal bila memakai lama.

54433321_1211128429043884_528965212942893056_n pressure-maysaa

Tekanan Sama Rata Pada Tapak Kaki

Insole di dalam kasut IJMAL menjalani proses RND yang teliti. Setiap bahagian insole di kaji rapi bagi memastikan setiap tekanan kaki diedarkan secara rata pada tapak kaki bagi mengelakkan kaki mudah berasa sakit dan lenguh bila berjalan lama.

SKIP TO SHOP

Sangat Fleksibel

Tapak bawah atau bahagian 'outsole' dibuat dari getah yang sangat fleksibel bagi memastikan kaki bergerak dengan lebih selesa sepanjang hari.

flexible-maysaa

Sesuai Untuk Berjalan & Berdiri Lama Sepanjang Hari

Membantu tumit kaki memijak dengan selesa dan berjalan serta berdiri dengan lebih lama. Design yang eksklusif direka khas untuk menyerap tekanan pada tumit kaki supaya selesa berjalan dan berdiri lama sepanjang hari.

1001 - 6589 SKIP TO SHOP

Kelebihan Material Kasut Ijmal

Tonton video pendek (1 minit) ini untuk ketahui dengan lebih lanjut tentang kualiti dan kelebihan material kasut Ijmal.

https://youtu.be/udZzX1mwLkA 33dcd9e0-14c5-4746-b0ea-37d060a318ec

Seperti Memijak Tilam Yang Sangat Empuk

Setiap kali kaki memijak Insole dalam kasut IJMAL, ianya memberi keselesaan yang luar biasa seperti selesa memijak tilam yang sangat empuk sekaligus memberi perlindungan pada tumit kaki yang berpanjangan.

Diperbuat Daripada Microfiber Yang Berkualiti

"Upper part" kasut ijmal diperbuat daripada Microfiber yang kelihatan seperti kulit tetapi jauh lebih lasak berbanding kulit yang mudah berbau dan PU Material yang mudah rosak dan menggelupas.

Kini Lebih 25,000 Pasang Kasut Ijmal Telah Terjual

Apa kata mereka yang telah memilih Ijmal..

Kasut cantik, selesa dipakai dan selamat tinggal sakit tumit...Alhamdulillah Ummi Athirah Ummi AthirahGovernment Sector Sangat selesa utk pakai time travel..saya dah memiliki 2 jenis kasut Ijmal.. Norliana Abdullah Norliana AbdullahTraveler The best shoe I have! especially yg bekerja as teacher n miss sgt recommend!!! my 1st time beli online...nekad beli sbb dah bertahun sakit tumit tak baek2.. finally I feel heaven pakai ijmal pergi kerja ???.. Hafizah Nozari Hafizah NozariSchool Teacher Previous Next

Berapakah Harga Sepasang Kasut MAYSAA?

SELURUH MALAYSIA

RM259

NEGARA-NEGARA LAIN

$62

SPECIAL SALE

RM259 RM 209
  • FREE POSTAGE

Jaminan Kami

Dapatkan kasut Ijmal yang berkualiti dari kami tanpa sebarang risiko.Warranty Setahun

'Easy Return' Jika Tidak Selesa

Boleh Tukar Saiz

Maysaa Limited Edition - Ebony Black

RM209

BOOK NOW

Maysaa Limited Edition - Smoke Grey

RM209

BOOK NOW

Availability