Skip to content

Let's talk

Ijmal

Saara Limited Edition

Pre-Order Batch 2

Estimated Time of Arrival (ETA 16th March 2020)

RM139.00

RM119.00

  • Microfiber upper material
  • Water resistant and high durability
  • 1.5cm Wedges
  • Non slip rubber outsole
  • Ortholite insole for prolong walking and standing
  • Breathability cloth lining material
  • Size available: US 4 (EU 35) - US 10 (EU 41)
  • For more info, ask us at service@ijmal.my
Days Hours Minutes Seconds Pre-Order Sekarang

ADEENA LUXE PREORDER

Berteknologi Ortholite Material

Kasut berteknologi 'Ortholite Insole' dicipta khas untuk wanita bekerjaya yang aktif di tempat kerja, banyak berdiri dan berjalan lama.

Microfibre Berkualiti

'Upper part' kasut ijmal diperbuat daripada Microfiber yang kelihatan seperti kulit tetapi jauh lebih lasak berbanding kulit yang mudah berbau dan PU Material yang mudah rosak dan menggelupas.

Kalis Air & Mudah Dicuci

Bahagian atas kasut IJMAL diperbuat dari microfiber yang kalis air dan mudah dicuci

Sangat Fleksibel & Selesa

Tapak bawah atau bahagia 'outsole' dibuat dari getah yang sangat fleksibel bagi memastikan kaki bergerak dengan lebih selesa sepanjang hari.

Tekanan Sama Rata Pada
Tapak Kaki

Insole di dalam kasut IJMAL menjalani proses R&D yang teliti. Setiap tekanan kaki diedarkan secara rata pada tapak kaki bagi mengelakkan kaki mudah berasa sakit dan lenguh bila berjalan lama.

PRE ORDER NOW

Kenapa IJMAL?

Microfiber Yang Berkualiti Khas Untuk Anda

"Upper part" kasut ijmal diperbuat daripada Microfiber yang kelihatan seperti kulit tetapi jauh lebih lasak berbanding kulit yang mudah berbau dan PU Material yang mudah rosak dan menggelupas.

Jaminan Kami

Dapatkan kasut Ijmal yang berkualiti dari kami tanpa sebarang risiko.Sudah Terjual 25,000 Pasang Kasut

'Easy Return' Andai Tak Selesa

Salah Beli? Boleh Tukar Saiz

Apa Kata Mereka?

4.9/5

4.9 Out Of 5 Stars

Dahlia Mohamed Dahlia MohamedGovernment Sector kasut ijmal saya baru sampai, cantik,lembut dan selesa. Tqvm ijmal...boleh order lagi Munira Shaikh Nasir Munira Shaikh NasirSchool Teacher Kasut baru dari ijmal. Namanya Saara. Selesa sebab dalam ada span. Sedap pakai masa berdiri dalam perhimpunan pagi tadi.Design nya pula sangat simple, saya suka! Terima Kasih ijmal. Nunuu Chah Pateh Nunuu Chah PatehTraveler Saya ada 2 pasang..selesa sangat..5 star..produk tempatan kualiti terbaik..harap2 ada la SAARA edisi 2.5 inchi pulak untuk orang-orang kecik rendah ni untuk pakai ke pejabat...

FAQ

Risau salah saiz beli online. Boleh tukar ke?

Boleh. Walaupun Saara PREORDER, pihak IJMAL membuat lebihan tempahan untuk memberi ruang proses pertukaran jika saiz. Kami juga sediakan borang penukaran saiz jika saiz yang diterima tidak tepat dengan ukuran kaki.

Kalau kasut tidak sesuai boleh tukar?

Ya. Boleh. Kami berikan masa selama 14 hari tempoh bekerja untuk proses penukaran dan mestilah ikuti arahan di dalam sampul penukaran disediakan di dalam parcel pengeposan nanti.

Bagaimana cara dapatkan saiz saya?

IJMAL menggunakan saiz standard. Jika kebiasaan memakai saiz 39, IJMAL juga saiz 39. Tetapi jangan risau. Jika tidak sesuai kami menerima pertukaran saiz.

Untuk panduan ukuran saiz. boleh klik link “Size Chart” dibawah.

Size Chart
Bila tarikh pengeposan untuk Saara Preorder?

Tarikh pengeposan Saara Preorder dijangka pada 31 Disember 2019. Saara memerlukan masa sedikit untuk pmbuatan kerana semua bahan diimport dari luar negara bagi memastikan kasut benar-benar selesa dan sampai pada pelanggan dalam keadaan yang benar-benar berkualiti.

Saara sesuai untuk kaki kembang?

Sesuai. Saara direka khas dari bahan microfiber yang mudah mengikut bentuk kaki terutama mereka yang berkaki kembang di depan. Rekaan hadapan yang “Mesra jari” memberi ruang pada jari kaki selesa bergerak semasa memakai Saara.

Saara sesuai tak untuk bekerja berdiri lama?

Sangat-sangat sesuai. Insole di dalam Saara IJMAL menggunakan teknologi “Ortholite Insole” yang berupaya menyerap tekanan pada tumit kaki dan membantu kaki berjalan dan berdiri dengan lebih lama.

Pre-Order Akan Dibuka Pada 14 Februari 2020

Tawaran Istimewa untuk #ijmallovers ini hanya terhad untuk 200 Orang Pertama Sahaja.

Harga biasa Saara Basic ini adalah RM139

Apabila mendaftar dalam senarai VIP #ijmallovers, dan menjadi 200 orang terawal, anda akan dapat memiliki Saara Basic pada harga

RM139 RM119 sepasang

RM238 RM200 dua pasang

Sertai SekarangAvailability