Skip to content

Let's talk

Kasut Eksklusif Yang Berteknologi "Ortholite Insole" Menyerap Tekanan Pada Tumit Kaki

Sangat selesa menyokong tumit dan tekanan pada kaki. Sesuai untuk wanita berhijab yang aktif di tempat kerja dan juga yang gemar melancong dan OOTD bersama teman. PRE ORDER NOW

Pad Bahagian belakang untuk keselesaan berpanjangan

Bahagian belakang Adeena Luxe mempunyai "Padding" bagi memastikan pemakai selesa memakai kasut dalam keadaan yang lama

Tahan Lasak dan Kalis Air

Microfiber material pada Adeena Luxe adalah kalis air serta sentiasa kering sepanjang masa walaupun meredah cuaca yang berbeza.

Ketinggian Tumit 1.5inci

Adeena mempunyai ketinggian 1.5inci tumit bagi memastikan pemakai nampak lebih tinggi dan lebih yakin bila berjalan.

JohorStudio.com PRE ORDER NOW

Sesuai Untuk Berjalan & Berdiri Lama Sepanjang Hari

Membantu tumit kaki memijak dengan selesa dan berjalan serta berdiri dengan lebih lama. Design yang eksklusif direka khas untuk menyerap tekanan pada tumit kaki supaya selesa berjalan dan berdiri lama sepanjang hari.

33dcd9e0-14c5-4746-b0ea-37d060a318ec

Seperti Memijak Tilam Yang Sangat Empuk

Setiap kali kaki memijak Insole dalam kasut IJMAL, ianya memberi keselesaan yang luar biasa seperti selesa memijak tilam yang sangat empuk sekaligus memberi perlindungan pada tumit kaki yang berpanjangan.

Diperbuat Daripada Microfiber Yang Berkualiti

"Upper part" kasut ijmal diperbuat daripada Microfiber yang kelihatan seperti kulit tetapi jauh lebih lasak berbanding kulit yang mudah berbau dan PU Material yang mudah rosak dan menggelupas.

PRE ORDER NOW

Honest Review Instagram Influencer

Dena Bahrin Bersama ADEENA Wedges

https://www.youtube.com/watch?v=Q21vRxqIgKE

Kini Lebih 25,000 Pasang Kasut Ijmal Telah Terjual

Apa kata mereka yang telah memilih Ijmal..

Kasut cantik, selesa dipakai dan selamat tinggal sakit tumit...Alhamdulillah Ummi Athirah Ummi AthirahGovernment Sector Sangat selesa utk pakai time travel..saya dah memiliki 2 jenis kasut Ijmal.. Norliana Abdullah Norliana AbdullahTraveler The best shoe I have! especially yg bekerja as teacher n miss sgt recommend!!! my 1st time beli online...nekad beli sbb dah bertahun sakit tumit tak baek2.. finally I feel heaven pakai ijmal pergi kerja ???.. Hafizah Nozari Hafizah NozariSchool Teacher Previous Next

SELURUH MALAYSIA

RM239

SEPASANG (JIMAT RM70)

RM239 RM 179
  • FREE POSTAGE (WORTH RM10)
  • FREE KOTAK KASUT EKSKLUSIF
  • 365 HARI WARANTI
  • BOLEH TUKAR SAIZ

KOMBO 2 PASANG (JIMAT RM178)

RM478 RM 300
  • FREE FOOT SOAK BERNILAI RM15.90
  • FREE POSTAGE BERNILAI RM10
  • FREE KOTAK KASUT EKSKLUSIF
  • 365 HARI WARANTI
  • BOLEH TUKAR SAIZ

Jaminan Kami

Dapatkan kasut Ijmal yang berkualiti dari kami tanpa sebarang risiko.

Warranty Setahun

'Easy Return' Jika Tidak Selesa

Boleh Tukar Saiz

Adeena Luxe - Stone Grey

NORMAL PRICE RM 239

PRE ORDER NOW RM179

Adeena Luxe - Caramel Brown

NORMAL PRICE RM 239

PRE ORDER NOW RM179

Adeena Luxe - Hickory Brown

NORMAL PRICE RM 239

PRE ORDER NOW RM179

Adeena Luxe - Nebula Blue

NORMAL PRICE RM 239

PRE ORDER NOW RM179

SOALAN-SOALAN LAZIM

Antara soalan-soalan yang di tanya mengenai Kasut IJMAL

Saya nak sangat cuba. Tapi risau salah saiz beli online. Boleh tukar ke? Boleh. Walaupun Adeena Luxe PREORDER, pihak IJMAL membuat lebihan tempahan untuk memberi ruang proses pertukaran jika saiz. Kami juga sediakan borang penukaran saiz jika saiz yang diterima tidak tepat dengan ukuran kaki. Kalau kasut tidak sesuai boleh tukar? Ya. Boleh. Kami berikan masa selama 14 hari tempoh bekerja untuk proses penukaran dan mestilah ikuti arahan di dalam sampul penukaran disediakan di dalam parcel pengeposan nanti. Bagaimana cara dapatkan saiz saya? IJMAL menggunakan saiz standard. Jika kebiasaan memakai saiz 39, IJMAL juga saiz 39. Tetapi jangan risau. Jika tidak sesuai kami menerima pertukaran saiz. Untuk panduan ukuran saiz. boleh klik link “Size Chart” dibawah.
Size Chart
Bila tarikh pengeposan untuk Adeena Luxe Preorder? Tarikh pengeposan Adeena Luxe Preorder dijangka pada 28 Feburari 2019. Adeena Luxe memerlukan masa sedikit untuk pembuatan kerana semua bahan diimport dari luar negara bagi memastikan kasut benar-benar selesa dan sampai pada pelanggan dalam keadaan yang benar-benar berkualiti. Adeena Luxe sesuai untuk kaki kembang? Sesuai. Adeena direka khas dari bahan microfiber yang mudah mengikut bentuk kaki terutama mereka yang berkaki kembang di depan. Rekaan hadapan yang “Mesra jari” memberi ruang pada jari kaki selesa bergerak semasa memakai Adeena. Adeena Luxe sesuai tak untuk bekerja berdiri lama? Sangat-sangat sesuai. Insole di dalam Adeena Luxe IJMAL menggunakan teknologi “Ortholite Insole” yang berupaya menyerap tekanan pada tumit kaki dan membantu kaki berjalan dan berdiri dengan lebih lama.

Availability