Skip to content

Let's talk

Kasut Khas Untuk Wanita bekerjaya Yang Banyak Berdiri dan Berjalan

Kasut berteknologi "Ortholite Insole" dicipta khas untuk wanita bekerjaya yang aktif di tempat kerja, banyak berdiri dan berjalan lama.

SKIP TO SHOP

Kalis Air dan Mudah Dicuci

Bahagian atas kasut IJMAL diperbuat dari Microfiber Yang Kalis Air dan Mudah dicuci.

JohorStudio.com 20190819 Ijmal 20190819_2_0024

Tekanan Sama Rata Pada Tapak Kaki

Insole di dalam kasut IJMAL menjalani proses RND yang teliti. Setiap tekanan kaki diedarkan secara rata pada tapak kaki bagi mengelakkan kaki mudah berasa sakit dan lenguh bila berjalan lama.

Sangat Fleksibel

Tapak bawah atau bahagian 'outsole' dibuat dari getah yang sangat fleksibel bagi memastikan kaki bergerak dengan lebih selesa sepanjang hari.

JohorStudio.com SKIP TO SHOP 33dcd9e0-14c5-4746-b0ea-37d060a318ec

Seperti Memijak Tilam Yang Sangat Empuk

Setiap kali kaki memijak Insole dalam kasut IJMAL, ianya memberi keselesaan yang luar biasa seperti selesa memijak tilam yang sangat empuk sekaligus memberi perlindungan pada tumit kaki yang berpanjangan.

SKIP TO SHOP

Diperbuat Daripada Microfiber Yang Berkualiti

"Upper part" kasut ijmal diperbuat daripada Microfiber yang kelihatan seperti kulit tetapi jauh lebih lasak berbanding kulit yang mudah berbau dan PU Material yang mudah rosak dan menggelupas.

Kini Lebih 25,000 Pasang Kasut Ijmal Telah Terjual

Apa kata mereka yang telah memilih Ijmal..

The best shoe I have! especially yg bekerja as teacher n miss sgt recommend!!! my 1st time beli online...nekad beli sbb dah bertahun sakit tumit tak baek2.. finally I feel heaven pakai ijmal pergi kerja ???.. Hafizah Nozari Hafizah NozariSchool Teacher Sangat selesa utk pakai time travel..saya dah memiliki 2 jenis kasut Ijmal.. Norliana Abdullah Norliana AbdullahTraveler Kasut cantik, selesa dipakai dan selamat tinggal sakit tumit...Alhamdulillah Ummi Athirah Ummi AthirahGovernment Sector Previous Next

SAARA LIMITED EDITION

READY STOCK

RM159

SEPASANG (JIMAT 20)

RM159 RM 139 HANYA UNTUK 300 UNIT SAHAJA
  • FREE POSTAGE

KOMBO 2 PASANG (JIMAT RM98)

RM318 RM 220 HANYA UNTUK 300 UNIT SAHAJA
  • FREE POSTAGE

Boleh Tukar Saiz

'Easy Return' Jika Tidak Selesa

Saara Limited Edition - Midnight Black

SOLD OUT

Saara Limited Edition - Olive Green

PREORDER NOW

Saara Limited Edition - Stone Grey

PREORDER NOW 20190819_2_0089

Saara Limited Edition - Tawny Brown

PREORDER NOW

Saara Limited Edition - Sepia Brown

SOLD OUT

Saara Limited Edition - Ivory Cream

SOLD OUT Days Hours Minutes Seconds

SOALAN-SOALAN LAZIM

Antara soalan-soalan yang di tanya mengenai Kasut IJMAL

Risau salah saiz beli online. Boleh tukar ke?

Boleh. Walaupun Saara PREORDER, pihak IJMAL membuat lebihan tempahan untuk memberi ruang proses pertukaran jika saiz. Kami juga sediakan borang penukaran saiz jika saiz yang diterima tidak tepat dengan ukuran kaki.

Kalau kasut tidak sesuai boleh tukar?

Ya. Boleh. Kami berikan masa selama 14 hari tempoh bekerja untuk proses penukaran dan mestilah ikuti arahan di dalam sampul penukaran disediakan di dalam parcel pengeposan nanti.

Bagaimana cara dapatkan saiz saya?

IJMAL menggunakan saiz standard. Jika kebiasaan memakai saiz 39, IJMAL juga saiz 39. Tetapi jangan risau. Jika tidak sesuai kami menerima pertukaran saiz.

Untuk panduan ukuran saiz. boleh klik link “Size Chart” dibawah.

Size Chart
Bila tarikh pengeposan untuk Saara Preorder?

Tarikh pengeposan Saara Preorder dijangka pada 31 Disember 2019. Saara memerlukan masa sedikit untuk pmbuatan kerana semua bahan diimport dari luar negara bagi memastikan kasut benar-benar selesa dan sampai pada pelanggan dalam keadaan yang benar-benar berkualiti.

Saara sesuai untuk kaki kembang?

Sesuai. Saara direka khas dari bahan microfiber yang mudah mengikut bentuk kaki terutama mereka yang berkaki kembang di depan. Rekaan hadapan yang “Mesra jari” memberi ruang pada jari kaki selesa bergerak semasa memakai Saara.

Saara sesuai tak untuk bekerja berdiri lama?

Sangat-sangat sesuai. Insole di dalam Saara IJMAL menggunakan teknologi “Ortholite Insole” yang berupaya menyerap tekanan pada tumit kaki dan membantu kaki berjalan dan berdiri dengan lebih lama.

Availability